Львів, Симоненка 22 0972908264 info@teplovizor-plus.lviv.ua
Меню

Послуги тепловізора, тепловізійна зйомка, пошук тепловтрат в Ходорові

Шукаєте послуги тепловізора в Ходорові? Ви звернулись по адресу.

Компанія «Тепловізор Плюс» проводить тепловізійну зйомку з пошуку тепловтрат в Ходорові, тому що більшість домовласників  хвилює питання зменшення витрат на обігрів цих приміщень.

Для того, щоб уникнути переплат за тепло варто провести тепловізійне  обстеження, яке допоможе правильно розрахувати витрати на утеплення. Ви можете замовити професійне обстеження будинків, квартир та нежитлових приміщень тепловізором у м.Ходорів у нашій компанії.

Ми допоможемо Вам побачити непомітні для ока людини недоліки монтажу елементів огороджувальних конструкцій (вікон, дверей, перекриттів), дефекти утеплювальних матеріалів та гідроізоляції, неправильна експлуатація будівель, дефекти в роботі опалювальних систем, витоки тепла через систему вентиляції, то що. Наша компанія забезпечить Вам ефективний пошук тепловтрат тепловізором у м. Ходорів.

Щоб замовити послуги тепловізора з пошуку тепловтрат у спеціалістів “Тепловізор-Плюс” в Ходорові – телефонуйте (097) 290-82-64 або пишіть info@teplovizor-plus.lviv.ua