Львів, Симоненка 22 0972908264 info@teplovizor-plus.lviv.ua
Меню

Пошук прихованих протікань (утечок) у Львові та по Західній Україні.

Швидко знаходимо протікання труб в стіні чи підлозі професійними приладами

Якщо ви помітили зниження тиску в системі опалення чи гарячого водопостачання, сліди зволоження на стінах, скарги сусідів, що ви їх підтоплюєте, але візуально важко виявити місце протікання! Це означає, що у Вас можливо система не герметична і десь є приховане протікання в стіні чи в підлозі.

Саме по пошуку таких протікань, які на перший погляд не помітні, ми фахівці і готові Вам допомогти своїм досвідом та обладнанням.

Приклади виявлених протікань (утечок) тепловізором нашою компанією

Переваги пошуку протікань (утечок) з компанією “Тепловізор Плюс”

  • Досвід. Ми успішно виявили більше 300 протікань в системі опалення, водопостачання та каналізації.
  • Методологія пошуку – на основі досвіду, ми виробили свою методологію пошуку, яка дозволяє знаходити навіть дуже важкі протікання.
  • Прилади. Ми використовуємо перевірені, професійні прилади.

Пошук протікання в системі опалення та водопостачанняВиявити прихований виток води у квартирі, можна за допомогою, тепловізора та інших допоміжних приладів.

Тепловізор уловлює теплове випромінювання та робить фотофіксацію теплових карт по яких можна робити висновки про можливе протікання.

Перепади температур на шляху проходження труб, теплові плями, можуть вказувати на місця протікання чи витоку теплоносія з системи.

За допомогою тепловізора та інших спеціалізованих приладів можна виявити протікання у 88%, на сьогодні це один з найкращих методів.

Погодьтесь, що коли у таких неприємних ситуаціях є орієнтири, це значно полегшує роботи та пришвидшує термін виконання, та зменшує фінансові витрати.

Знайти протікання труб системи опалення, водопостачання, каналізації у квартирі чи будинку тепловізором, може наша компанія, телефонуйте 0972908264

Які протікання ми можемо знайти?

  • Протікання в трубах системи опалення;
  • Протікання в трубах холодного та гарячого водопостачання;
  • Протікання в системах каналізації.

В чому полягає ваш виграш від співпраці з нами

  • Ви виграєте в тому, що після обстеження  дізнаєтесь, де саме знаходиться найімовірніше місце протікання та зменшуєте витрати на майбутній ремонт в квартирі чи будинку.
  • Ми перевіряємо всі потенційно можливі місця протікання і тим самим можемо виявити місця протікань про які ви навіть не здогадувались. Інколи є декілька місць протікання.
  • Ви просто економите свій час, який би був використаний на виявлення та усунення протікання в “сліпу”.

Ми також використовуємо електронний стетоскоп для пошуку протікань та професійні вологоміри

Електронний стетоскоп для пошуку протікань

Цей електронний стетоскоп є корисним інструментом в інспектуванні шуму і вібрації, даючи нам можливість знайти джерело проблеми.

Прилад  використовуємо для визначення герметичності водопровідних труб, баків з водою; витоків з інших герметично замкнених контурів.

Коли буде витікати рідини через розгермитизацію в системі, високочастотні компоненти приладу здатні вловити звук протікання, чим буде сильніший звук, тим ближче буде знаходитись місце протікання.

Технічні характеристики:
Частотний діапазон: 100 Гц ~ 10 кГц
Вхідний імпеданс:> 15M
Допуск навколишнього шуму дозволено: 100 дБ
Робоча температура: -10 ° C ~ 55 ° C


Відео про те, як ми шукаємо протікання-переглянь!


Гарантія на послугу пошук протікань, витоків, проривів труб від компанії “Тепловізор Плюс”

Гарантія від "Тепловізор Плюс"Ми розуміємо, що замовляючи у нас послугу пошуку витоків, проривів труб, Ви не впевнені, що вона вам допоможе. Тому ми хочемо, надати вам гарантію, що якщо ви будете не задоволені нашою роботою, будете вважати, що обстеження нічим вам не допомогло – ми повернемо вам кошти.


Замовити послуги Тепловізор-Плюс


Ми допомогли багатьом клієнтам зменшити витрати на ремонт, затрати часу при пошуку прихованих протікань і ми цим пишаємось.

Відгук клієнта

Відгук клієнта про пошук протікання

Відгуки про роботу Тепловізор Плюс, на Google


Замовити послуги Тепловізор-Плюс


Ми справді будемо старатись вам допомогти виявити протікання, і можемо вас запевнити з досвіду, що більшість обстежень позитивні, ми або точно встановлюмо місця протікань, або звужуємо значно майбутній об’єм робіт методом виключень. Телефонуй 097-290-82-64.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *